Online kostholdsveiledning

Onlinecoaching har de siste årene blitt det store innen kosthold og trening, uavhengig av bosted. Du kan nå velge å jobbe med noen du liker uansett om de bor på andre siden av jorda. Det gjør at du ikke lenger trenger å forholde deg til åpningstider, fullbookede trenere eller personlig oppmøte for å få topp resultater.

Onlinecoaching kan gi deg like stor framgang og service som ved å møte en personlig trener eller kostholdsveileder. Fordelen er derimot at du selv bestemmer din egen timeplan og ikke er begrenset av det lokale utvalget av trenere.

 • Når og hvor du vil trene er helt opp til deg
 • Kostholdsforandringen foregår hjemme uansett, så om du snakker med coachen på Zoom vil du spare deg for ennå mer planlegging av møter
 • Det er billigere. Å møte en PT 1-3 ganger i uka og/eller en kostholdsveileder 1-2 ganger i måneden kan fort koste en del. 
 • Du har tilgang til dine programmer, kostholdsplan og annen kommunikasjon med coachen 24/7 gjennom en moderne app for smarttelefoner*


Hvorfor velge meg?

Bortsett fra fordelene jeg har listet over her så har jeg selv over 25 års treningserfaring og har spist meg frisk fra 20 års sterke mage og helseproblemer. Jeg ble en ildsjel for spesielt kosthold i 2007 da jeg la om mitt eget, ble frisk på én uke og forsto hvor utrolig mye riktig mat for hver og én har å si for helsa vår. Siden da har jeg vært ustoppelig med utdanning, 1000-vis av timer (bokstavelig talt) med helsepodcaster og intervjuer med all verdens eksperter, bøker og konferanser, for å best mulig kunne hjelpe andre finne løsningen på sine egne helseproblemer. Og videre forbedre min egen, selvfølgelig...

Dette betyr at ved å jobbe med meg så vil du dra nytte av både min lange treningserfaring og min egen førstehåndserfaring med et liv med helseplager grunnet livsstil og et kosthold som ikke tok hensyn til mine intoleranser. I tillegg jobber jeg fulltid som personlig trener og kostholdsveileder og ser hver dag både hvordan jeg kan hjelpe og hva som fungerer.

 • Du vil få et personlig tilpasset opplegg basert på et omfattende inntaksskjema. Du vil ikke lenger lure på hvilken av alle verdens kostholdsretninger som er rett for deg, men kan stole på at du får råd som passer til informasjonen du har oppgitt. 
 • Jeg gir deg ikke en meny du skal forholde deg til og matvarer du ikke kjenner til. Du er voksen og vet selv hva du liker eller ikke. Jeg gir deg informasjon og strategier for å maksimere den positive effekten av å spise mat du tåler og som samtidig er bra for deg.
 • Alt du trenger for å nå målene dine vil du få gjennom min egen smartphone-app, en proff britiskutviklet app i verdensklasse. Du vil få tilbakemelding på hva du gjør, se statistikk over framgangen, legge inn bilder og fryde deg over resultatene. Enklere blir det ikke.

Hvordan fungerer onlinecoaching?

 1. Du fyller ut søknadsskjemaet bak knappen nederst på denne siden og avtaler et kort møte på telefon eller Skype/Zoom.
 2. Hvis vi ser ut til å ha kjemi og kunne jobbe sammen så legger jeg deg til i appen min og du får tilgang til mitt omfattende inntaksskjema. På bakgrunn av dette skjemaet kan jeg gi deg en best mulig personlig tilpasset plan for å nå målet ditt.
 3. På bakgrunn av søknadsskjemaet ditt blir vi også enige om hvilken plan du bør gå for, og vel inne i systemet mitt får du en velkomstpakke med generell info om kosthold, trening, appen i seg selv, søvn og stress. Dette kan du sette deg inn i mens jeg lager din personlige tilbakemelding. 
 4. Via linken i nevnte email så laster du ned appen og lager deg en profil. Inne i appen* vil du finne kostholdsplanen/tilbakemeldingen, all statistikk og grafer over framgang, vekt og kroppsmål. I tillegg daglige kalorimål og mål for protein, fett og karbohydrater hvis vi blir enige om at dette er noe du skal måle. Du vil aldri lure på hva neste steg er eller hva du skal gjøre.
 5. Hold kontakten. Du kan når som helst skrive til meg på chat inne i appen og få svar på enkle spørsmål. Du kan også skrive til meg på mail, friskmedkosthold@gmail.com. I tillegg vil jeg kreve at vi snakkes rundt 20 minutter på Zoom (videochat) 2 ganger i måneden.
 6. Jeg kommer til å støtte deg hele veien. Når du jubler over oppnådde mål eller når du ramler av vogna og trenger oppmuntring og gode ord, så vil jeg være der. Jeg skal glede meg sammen med deg eller holde deg i øra så du kommer deg på rett kjøl igjen.

(*Du vil også ha tilgang til appen med alle funksjoner og mer via nettbrett eller gjennom en nettleser på laptop eller stasjonær pc)

Ditt ansvar! En ting du må være klar over er at du kan få all verdens gode informasjon og hjelp, men det er hele tiden ditt ansvar å gjøre det daglige arbeidet. Hvis du ikke tar grep og ansvar for din egen utvikling så vil veien framover bli lang og humpete.... Hvis du ikke er klar for å ta på deg dette ansvaret for egen helse så er det bedre at du sparer pengene og bruker dem på noe du synes er mer gøy.

Hvis du er klar for å gjøre en endring og få en helse som gjør deg i stand til å leke med barna, gå rundt uten magesmerter, jogge opp en trapp uten å få åndenød og smile når du ser i speilet om morgenen, da er det på tide å fylle ut søknadsskjemaet her og komme i gang med prosessen...

Obs! Dette er ikke for deg....

 • Hvis du har en alvorlig diagnose eller sykdom så er det dessverre utenfor mitt område å reparere deg. Jeg hjelper deg gjerne med å finne en egnet spesialist eller terapeut, så kan du heller komme tilbake når du er klar.
 • Hvis du ikke har planer om å gjøre et helhjertet forsøk på å følge de rådene du får
 • Hvis du er veganer. Beklager, det er ikke personlig, men hvis du ikke spiser noe fra dyreriket så er ikke mine (kostholds-)tjenester noe for deg. Det finnes mange andre som spesialiserer seg på plantekost.